050-5497722
info@scoperta.nl

Activiteiten

Coaching en advies voor ondernemers

Scoperta werkt voor ondernemers die genoeg ambitie hebben om de eigen organisatie te verbeteren. Dat geldt voor zowel de eigenaar als de mensen die er werken.

De fase waarin de organisatie zich bevindt is niet van belang: Het kan gaan om een nieuw bedrijf wat goed uit de startblokken moet komen, of een bestaand bedrijf wat een stevige concurrentiepositie nodig heeft als basis voor gezonde groei.

  • Coaching ondernemers
  • Verbetering bedrijfsvoering
  • Advies administraties & belastingen

Afspraak maken?


 

Onze kenmerkenVerandering en ontwikkeling

Het optimaal benutten van potentieel in bedrijven heeft alles te maken met verandering en ontwikkeling. Waarbij geldt dat organisatieverandering altijd mensenwerk is, samen met het gegeven dat ontwikkeling geen einde kent.

Scoperta coacht en adviseert u als ondernemer om uw ontwikkelingsdoelen te bereiken. Door als klankbord de juiste vragen te stellen zodat de te volgen route en stappen in de goede volgorde helder naar voren komen.

Scoperta draagt er aan bij dat u durft te veranderen. Ook al heeft elke ondernemer weer andere ambities. Hoe ontwikkeling gestalte krijgt en wat daar voor nodig is, verschilt per bedrijf. Net als de manier waarop Scoperta zijn dienstverlening aan klanten inhoud geeft.

Jaap Aardappel

Eigenaar Scoperta